Καλώς Ορίσατε στο KARAOULANIS BEACH HOTEL και τον όμορφο ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

Σε αυτή την ξεχωριστή περίοδο που βιώνουμε όλοι, έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την υγεία και την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε μια ευχάριστη διαμονή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες πρακτικές με τις οποίες έχουμε ενισχύσει την πολιτική μας και τις οποίες μπορείτε να αναμένετε κατά την άφιξη αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Γενικοί Κανόνες • Ακολουθώντας πιστά τις αυστηρές συστάσεις και σε συνεργασία με τις εθνικές αρχές δημόσιας υγείας, το ξενοδοχείο απολυμαίνεται καθημερινά για την ασφάλεια και την άνεση των επισκεπτών.• Αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα και απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. • Όλο το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με μέσα ατομικής προστασίας. • Οι μάσκες προσώπου συστήνονται να χρησιμοποιούνται από τους επισκέπτες όταν βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους. •Η υγεία των μελών της ομάδας μας παρακολουθείται προσεκτικά . • Η διατήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου εφαρμόζεται σχολαστικά όπου είναι εφικτό. • Oι χώροι εργασίας του προσωπικού όπως και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά και προσεκτικά. •Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας• Παρόλο που η χειραψία και η αγκαλιά είναι μέρος της ελληνικής κουλτούρας, αντ’ αυτού θα χρησιμοποιούμε αυτή τη φορά έναν διαφορετικό χαιρετισμό που δεν θα απαιτεί σωματική επαφή • Τα κλειδιά του δωματίου απολυμαίνονται με τη χρήση εγκεκριμένου απολυμαντικού.• Στα δωμάτια έχουν αφαιρεθεί τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα περιοδικά εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση.

Καθαριότητα

Το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται πριν από την άφιξή σας, με ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω επιφάνειες: Πόρτα, ψυγείο και λαβές συρταριών , τραπέζι, λαμπτήρες και καρέκλες , Διακόπτες φωτισμού Κουρτίνες και Ντουλάπες , Τηλέφωνο και τηλεχειριστήρια TV και A/C που καλύπτονται με Νέο πλαστικό κάλυμμα , Τηλεόραση, Κάδοι απορριμμάτων, Πιστολάκι μαλλιών , Ντους/Μπανιέρα και δοχείο τοποθέτησης σαπουνιού , Ποτήρια νερού , Κρεμάστρες για τα ρούχα • Οι υφασμάτινες επιφάνειες του δωματίου απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστή σε θερμοκρασία άνω των 70 βαθμών. - Οι υπηρεσίες καθαριότητας δε θα προσφέρονται πλεον σε καθημερινή βάση αλλά σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών για μερική ή καμία υπηρεσία: - Το προσωπικό μας θα έχει πρόσβαση στο δωμάτιό σας μετά από 2 ημέρες παραμονής για καθαριότητα, νωρίτερα ή και καθόλου κατόπιν αιτήματος σας . -Τα πρωτόκολλα πλυντηρίου για τις πετσέτες και τα λευκά είδη έχουν αναβαθμιστεί ώστε να συμμορφώνονται στη βάση των κατευθυντήριων οδηγιών για χρήση υψηλότερης θερμοκρασίας και συνιστώμενων απορρυπαντικών παράλληλα με την ταυτόχρονη συνεργασία μας με διαπιστευμένους εξωτερικούς συνεργάτες (καθαριστήρια ) . -Η απόρριψη των απορριμμάτων σας σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες, 08.00 – 14.00 μ.μ. από προσωπικό μας ή από εσάς, στους ειδικούς κάδους που θα σας υποδείξουμε κατά την άφιξή σας. Στο δωμάτιο σας, θα υπάρχουν σακούλες για το σκοπό αυτό. Παρακαλούμε κατά την απόρριψη οι σακούλες να είναι καλά δεμένες

Αφήνεται όσο το δυνατό περισσότερες ώρες τα παράθυρα ανοιχτά και αποφύγετε την χρήση κλιματιστικού. Τηρήστε τις αποστάσεις ασφάλειας, 1,5 – 2 μέτρα ανά άτομο και ακολουθήστε, όπου υπάρχει την ειδική σήμανση. Παραμείνετε στους κοινοχρήστους εσωτερικούς χώρους το λιγότερο δυνατό διάστημα.

Παραμείνετε στο δωμάτιο σας σε περίπτωση που αισθανθείτε άρρωστοι και ενημερώστε τον υπεύθυνο στην υποδοχή για παροχή βοήθειας.

Για την ασφάλεια όλων , αποφεύγετε την χρήση του ανελκυστήρα του ξενοδοχείου. Προτείνετε να λειτουργεί μόνο για αποσκευές και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και συγκεκριμένες ώρες: 08.00 π.μ.- 23.00 μ.μ.

Η Πισίνα του ξενοδοχείου θα παραμείνει κλειστή για την χρονιά αυτή προς αποφυγή συνωστισμού βάση των νέων προϋποθέσεων , προδιαγραφών που απαιτούν , οι νέοι κανονισμοί για την διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Check in, check out....Το check in πραγματοποιείται μετά τις 15.00 μμ και το check out μέχρι τις 11.00 π.μ.

Κατά την άφιξή σας στην υποδοχή εισέρχεται ένα άτομο ανά δωμάτιο, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα/ στοιχεία όλων των ατόμων που διαμένουν ( ταυτότητα/ διαβατήριο, voucher αν πρόκειται για κράτηση από τουριστικό γραφείο). Το κατάλυμα υποχρεούται από το νόμο να τηρεί αρχείο με τα προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, email για λόγους ασφαλείας δημόσιας υγείας, τηρώντας ότι προβλέπει το GDPR. Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλείσθε η εξόφληση του λογαριασμού να γίνεται κατά την διάρκεια της παραμονής σας και μέχρι μια μέρα πριν την αναχώρησή σας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥNΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

KARAOULANIS BEACH HOTEL

 

Λόγω της πανδημίας του covid -19 

Η Πισίνα του ξενοδοχείου θα παραμείνει κλειστή για την χρονιά αυτή προς αποφυγή συνωστισμού βάση των νέων προϋποθέσεων , προδιαγραφών που απαιτούν , οι νέοι κανονισμοί για την διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

MAMA MIA

για αγορες πατηστε εδώ…

Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.
Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ξενοδοχέιο Karaoulanis Beach

Επιπλωμένα Διαμερίσματα  

Άγιος Ιωάννης Παπά Νερό.Τ.Κ. 37012

Πήλιον Μαγνησία, Ελλάδα

Tel: 0030. 24260 31421,  Fax.  024260 31247  

Email: kbeach@otenet.gr

MHTE: 0726Κ032Α0159101

Panoramic View